Bivoks – Stagelys 2 pack – 20 cm

kr.190.00

Produkter kan bestilles direkte på lohmannstore.dk

Stagelys – ENDELIG!

Nu kan ÅBENLYS også være med på de slanke, farvede og velduftende lys til alle de gængse stager der findes i hjemmet.

Vores stagelys er gule som solen – så der vil altid være godt vejr hjemme i stuerne med ÅBENLYS stagelys.

 

Efter mange års søgen efter en stabil, fast og naturlig voks, kan vi nu endelig sige tak til bierne for at vise os vejen til en voks der passer perfekt til vores formål omkring at fremstille et unikt stagelys, uden unødvendige tilsætningsstoffer!

Lad os præsenterer dig for det naturlige og klimavenlige stagelys fra ÅBENLYS.

 

Endnu engang er vi med i den grønne liga om at fremstille og producerer uden unødvendig gene på natur og miljø.

 

Bivoks har en lang brændetid og udskiller negative ioner under forbrændingen som der siges kan fjerne snavs og allergener såsom støv, bakterier, vira, skimmel og lugt fra luften – HURRA.

 

ÅBENLYS har indgået et tæt og brændvarmt samarbejde med honningbierne omkring deres produktion af bivoks til deres bistader.

Når bistaderne skal høstes for honning – bliver den fine bivoks samlet sammen og genanvendt til produktion af naturlige lys.

Ingen farvestoffer anvendes – blot naturens egen gule nuance.

Ingen tilsætningsstoffer og parfume anvendes – blot naturens egen søde honningduft.

 

ÅBENLYS bivokslys er produceret og håndstøbt af 100% ren bivoks i Tyskland.

Produktionen udarbejdes efter bæredygtige principper i fremstillingen med kærlighed til bierne og deres natur som er alfa omega for deres produktion af bivoks som vi tager imod med kyshånd til alle de små gule og summende honningbier.

Bivoksen er garanteret 100% ægthed og ingen forfalsket bivoks. Bivoksen nedstammer fra certificerede biavlere i Tyskland, der er underlagt adskillige love og regler der sikrer biernes natur, sikkerhed og trivsel.

Bivoks filtreres flere gange for at fjerne alle urenheder fra bikuben for at sikre en ren brændende flamme. Den naturlige, gule farve kommer fra nektar og pollen, som bierne bringer tilbage til bikuben. Dette er med til at farve bivoksen til den varme gyldne farve. Med tiden vil de naturlige mineraler og olier i bivoks stige op til lysets overflade. Dette giver stearinlysene en hvidlig belægning som vi kalder BLOOM. Dette er et tegn på bivoksens renhed.

Lad os tænde et lys og lade det være det naturlige alternativ til farvede lys og duftlys, det giver bare super god mening!