OM ÅBENLYS

Vi er ÅBENLYS – bæredygtig hygge

Vi er totalt hipstere for alt, der glimter af hygge! Vi insisterer på bæredygtighed – og ja, faktisk går vi til kamp for både hyggen og lykken. Vi kalder det bæredygtig hygge. Og dét, vi forkæler dig med, er bæredygtige soyalys og andre hapsere, der bidrager til den berusende lykkefølelse i dit hjem – og som er fri for kemi og andet tingeltangel. Vi finder hele tiden på nye fornøjelser, så hold øje med os.

ÅBENLYS er en iværksættervirksomhed i vækst. Oprindelig stiftet i Aarhus, men nu forankret i det sønderjyske. Bortset fra det, er vi overalt. Alle de steder hvor hyggen befinder – og indfinder sig. I din yndlingsbutik og i din sofa derhjemme om aftenen her på nettet. 

Bag ÅBENLYS finder du mig, Mathea. Et menneske, der med mange år i mode- og tekstilbranchen i bagagen, har en stor forkærlighed for god stil, og helst stil med originalitet. Det bedste er at skabe en hjemlig stil med ting, jeg har klunset mig til, arvet eller fundet i min yndlingsloppebiks og så selvfølgelig krydret med gode, bæredygtige lys og andre forkælelser fra ÅBENLYS. Det giver hjemmet sjæl – og det gør mig glad.

Med ÅBENLYS er min ambition at bringe bæredygtig hygge ud til danskerne.

ÅBENLYS. Bæredygtig hygge.

KONTAKT
Mathea Gether Skovrup
+45 27 41 74 94
sales@aabenlys.dk

Nyvej 21
6100 Haderslev

Updating ..
Din kurv er tom.