Bæredygtige kalenderlys af soyavoks og højkvalitets stearin.

Designet og produceret i Danmark.

Sojavoks er et bedre alternativ

I julen 2018 er vi stolte over at kunne præsentere det tætteste, man kan komme på et soja-kalenderlys.

Vi danskere er det folkefærd i verden, som tænder flest lys indendøre. Men lysene er af for ringe kvalitet, der skader miljøet og vores indeklima. Derfor bruger vi sojavoks, som er et bedre alternativ.

Køb her

Stearin af højeste kvalitet

MEN sojavoks er et meget blødt materiale, og et 100% soja-bloklys er derfor ikke muligt uden at bruge tilsætningsstoffer. Og dem er vi ikke glade for i ÅBENLYS. Derfor har vi måtte kigge andre veje.

I samarbejde med vores danske producent har vi skabt et lys med 51% bæredygtig sojavoks og 49% stearin. Det giver lyset lige nøjagtig nok stabilitet til at sprede bæredygtig julehygge i de danske hjem.

Køb her

Lys med god samvittighed

Lyset måler 7 cm i diameter og 15 cm i højden.

Det er et kalenderlys i den lave ende, men i ÅBENLYSE synes vi, at det er bedre at bruge få og mindre lys af høj kvalitet og med god samvittighed, frem for at brænde en masse dårlige lys af til skade for mennesker og miljø.

Lyset har en brændetid på ca. 90 timer, så der er rigelig hygge til hele december.

Sikre julen med bæredygtige produkter fra Åbenlys

Åbenlys elsker jul

I julen 2018 er vi stolte over at kunne præsentere det tætteste, man kan komme på et soja-kalenderlys. Vi danskere er det folkefærd i verden, som tænder flest lys indendøre. Men lysene er af for ringe kvalitet, der skader miljøet og vores indeklima. Derfor bruger vi sojavoks, som er et bedre alternativ. Vi danskere er det folkefærd i verden, som tænder flest lys indendøre. Men lysene er af for ringe kvalitet, der skader miljøet og vores indeklima. Derfor bruger vi sojavoks, som er et bedre alternativ.

Updating ..
Din kurv er tom.